Meest gestelde vragen

Ik ben een professional

Hoe ziet een profiel op thuisdiensten eruit?

Je eigen profiel bestaat uit een korte tekst over jezelf, de dienst die je aanbiedt, je persoonlijke profielfoto en je unieke achtergrondfoto. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en welke prijzen je hanteert. Je hebt dus volledige vrijheid!

Moet ik ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel?

Ja, je hebt een KvK nummer nodig om je dienst(en) te kunnen plaatsen op thuisdiensten.

Hoe krijg ik bericht van een boeking?

Van een boeking ontvang je een e-mail met de details van de boeking.

Heb ik vaste werktijden?

Nee. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent en je bepaalt zelf je werktijden. Je kunt dus dagelijks beschikbaar zijn, alleen in het weekend of avonduren of maar één dag per maand.

Wat als ik een bepaalde periode niet beschikbaar ben?

Als je een bepaalde periode niet beschikbaar bent, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte, dan kun je dit aan ons doorgeven. We zullen zorgen er dan voor dat je in die periode niet kan worden geboekt.

Wanneer word ik uitbetaald?

Je ontvangt je geld en factuur elke week automatisch via ons. Je hebt dus geen gedoe meer met betaling en administratie en kunt je volledig richten op je vak!

Hoe word ik meer geboekt?

Zorg voor een duidelijke omschrijving van jezelf, jouw bijzonderheden en unieke stijl. Zorg ook voor een passende profielfoto en een unieke achtergrondfoto. Hierdoor is de kans groter dat je door klanten wordt geselecteerd. Vraag een klant ook altijd om een referentie achter te laten op jouw profiel. Hoe meer positieve beoordelingen, hoe groter de kans is op nieuwe aanvragen!

Hoe ga ik om met reistijd?

Door meerdere afspraken achter elkaar en door het verkeer, is de reistijd tussen je afspraken soms lastig in te schatten. We raden je aan om de normale reistijd iets ruimer te plannen. Zo kom je op tijd bij je volgende klant en maak je meteen een goede indruk!

Kunnen referenties worden verwijderd?

Ja, in bepaalde gevallen kunnen we een referentie verwijderen. Indien je van mening bent dat een referentie dient te worden verwijderd kun je met ons contact opnemen. Vervolgens onderzoeken we de referentie en indien nodig treffen we maatregelen.

Hoe zit het met contracten en opzegtermijnen?

Als je je dienst bij thuisdiensten aanmeldt, ben je niet gebonden aan contracten of opzegtermijnen. Als je geen gebruik meer wilt maken van thuisdiensten, dan kun je dit aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar info@thuisdiensten.com of door het contactformulier in te vullen. We verwijderen je gehele profiel dan op korte termijn van de site.

Ik zoek een professional

Hoe werkt het boekingsproces?

Na het boeken en online betalen ontvangt de professional de details van de boeking.

Zijn er kosten voor mij?

Aan het gebruik van thuisdiensten en het boeken van een professional zijn geen kosten verbonden. Je betaalt dus alleen de prijs van de geboekte dienst(en).

Zijn er professional in heel Nederland?

Op dit moment zijn er al diverse professionals in verschillende steden. In de loop  van de tijd zullen steeds meer professionals in meerdere steden beschikbaar zijn.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading